Pages

Yalnız Sohbet

Labels

Blogger tarafından desteklenmektedir.

27 Mart 2018 Salı

Sohbet Kanalları Neden Alternatif Hale Geldi ?

Kameralı Yalnız Sohbet
Sohbet Kanalları neden Alternatif Oldu,Kameralı Sohbet neden ilgi odağı gibi soruların cevaplarını bugun sizler için bulmaya çalışacağız.

Başlıktada dediğimiz gibi Kameralı Sohbet Kanalları neden Alternatif hale geldi ?

Öncelikle Facebook,Twitter,İnstagram gibi sosyal medya uygulamaları eklediğin kişileri takip edip sınırlı sohbet yapma ortamı sağlayan web siteleridir.
Flash Chat , Xat , İrc , Mirc , Gibi sohbet etmeyi sağlayan kanallar ise belli bir grup dahilinde Sohbet Genelinde ortak hareket etmeyi sağlayan platformlardır. Sürekli yeni gelen kişiler ile tanışıp İster Sesli ister Kameralı olarak isterseniz Chat yaparak sohbet edebilir Arkadaşlık kurabilirsiniz.

Kameralı Sohbette Etkin Olmak için İpuçları ' adlı makalemizden bu gibi kanallarda nasıl etkin olur nasıl sohbet ederiz gibi önemli detayları paylaşmıştık
Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

kameralı sohbet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Yasal Uyarı

Eser Sahipleri ve İletişim
Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir.

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, geneousboy@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Keyifli sohbetler dilerim