Pages

Yalnız Sohbet

Labels

Blogger tarafından desteklenmektedir.

1 Nisan 2018 Pazar

Flash Chat Hakkında Bilgiler-Sitene Chat Ekle

Yalnız Sohbet
Merhaba arkadaşlar ben admin Rai. bugün sizlere Flash chat hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Öncelikle Flash Chat kanalındaki bazı terimleri sizler için özetleyelim

Guest : Üye girişi yapmamış Nickname almayan kullanıclar.
VIP: Sitede adminler tarafından verilen altınlarla atlanılan bir mevkidir (fazla özelliği yoktur)
Premium : Sitede adminler tarafından verilen altınlarla atlanılan bir mevkidir (fazla özelliği yoktur)

Plus : Sitede adminler tarafından verilen altınlarla atlanılan bir mevkidir (fazla özelliği yoktur)
Register : Yeni üye olmuş kullanıcılardır ( Terfi Almamış olanlar )
Speaker: Adminlerden rica üzerine istenip panelden ayarlanan bir özelliktir ( Özellerinizi kapatmaya yarar ve sadece özeli kapalı olanlar size özel mesajlar gönderebilirler , kapandıktan sonra sitedeki nick renginiz listede pembe olacaktır )
Moderatör : Site içerisindeki en düşük rütbeli görevlidir.Kanal listesindeki rengi Yeşildir. Guest , Vıp ,Premium, Plus , Register ve Speaker'leri susturabilir , kanaldan 5 dakika için uzaklaştırabilirler. ( Moderatörlerin kendi mevkilerindeki kisilere veya Admin , Superadmin gibi mevkilere yaptırımları yoktur )
Admin: Site içerisinde orta kademeli bir mevkidir. Moderatörlerin aksine Modları susturup Banlayabilir. 5 dakika süresince uzaklaştırabilirler. Mod ve Mod altı mevkilerden sorumludurlar.
Liste renkleri Kırmızı'dır. Site içerisinde Kırmızı admin olarak bilinirler. Süper adminler tarafından verilen yetkiye göre Panelde bazı bölümlere erişme şansları vardır. ( Kendi mevkileri ve Üst mevkilerine yaptırımları yoktur)
SuperAdmin: Site içerisindeki en yetkili kişilerdir. Ellerindeki panel sayesinde Admin , Mod ve alt mevkileri kontrol edebilirler. Kanal içerisinde Admin ve SuperAdminlere yaptırımları yoktur. Ancak panel yetkileri ile Admin ve Superadmin yetkilerini silip yaptırım uygulama kudretine sahiptirler. Ayrıca Moderatör ekleme Speaker verme , Vıp , Plus , Premium özelliklerini ayarlama , kanal içindeki kullanıcılara sınırsız altın verme ve panelde kanal rengine kadar bir cok hassas özelliği ayarlama yetkisine sahiptirler. Kanal içerisinde Siyah Admin olarak bilinen bu kisiler kanalda oldukça söz sahibi kimselerdir.
Site sahibi ve Sunucu : Moderatör'lük Adminlik ve SüperAdminliği kişilere veren kanalın esas sahibi olan kişidir. İstediği vakit Kanal sunucusundan Superadmin Panel Linkini Değişip. Panel yetkisini sadece kendisine alabilmektedir. Kanal sahibi SuperAdmindir. Lakin esas önemli olan şey Kanal Sunucusudur. Sunucudan panel sıfırlanabilir ve tüm kontrol ele alınabilir. Flash Chatın beyni diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Yasal Uyarı

Eser Sahipleri ve İletişim
Sitemiz tamamen tanıtım amaçlıdır. Hiçbir ticari amaç gütmemektedir. Sitemizdeki yayınlanan videolar youtube tabanlı videolardır ve sorumluluk youtube sitesindeki yayıncılara aittir.

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, geneousboy@hotmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler.Keyifli sohbetler dilerim